31/8-17
i dag har vi været i pølsemager ri, for at lave vores pølser til på tirsdag. vi startede med at alle skulle samles til en fælles fremvisning, af hvordan vi alle skulle gøre. der efter kunne vi gå i gang med vores produktion. vi startede ud med at få vejet kød og krydderier op, og der efter fik vi hakket kød og spæk i hakkeren. der efter lavede vi vores bindefars fars i lynkakkeren.
da den var lavet kom vi krydderier i, og fik det hele hakket ordenligt sammen.
efter det kom vi farsen over i pølsestopperen, så vi kunne komme i gang med at lave vores pølser.

vi stoppede pølser lidt på skift, og det samme med at hænge dem op.



der efter blev de kørt til røg, og vi skulle lave et nyt hold pølser imens. da vi var færdige med det, var vores pølser også færdige i røg, og her er det fine resultat.

da den var lavet kom vi krydderier i, og fik det hele hakket ordenligt sammen.
efter det kom vi farsen over i pølsestopperen, så vi kunne komme i gang med at lave vores pølser.
vi stoppede pølser lidt på skift, og det samme med at hænge dem op.
der efter blev de kørt til røg, og vi skulle lave et nyt hold pølser imens. da vi var færdige med det, var vores pølser også færdige i røg, og her er det fine resultat.
Fag ord og Fagbegreber
en lynhakker er lidt som en meget stor blender, som både kan lynhakke og ælde en fars.
en pølsestopper.
der er flere udgaver af pølsestoppere, men denne model som vi bruger er lavet sådan at der er et stempel der køre op. og på den måde presser alt farsen ud igennem pølse tuden, hvor man har rullet tarmen på. så alt farsen kommer ud i tarmen.
en røg stok.
det er den pind man hænger pølserne på, inden de kommer på stativet som bliver kørt ind i røgovnen.
super godet med de der bilger
SvarSlet